Astăzi, la Ploiești, de la ora 16, Astra - FC Farul, în "16"-imile Cupei României

"Marinarii" nu au nimic de pierdut

1102
Constănțenii încearcă să elimine din competiție o formație de prima ligă, echipa de la care tehnicianul farist Marius Șumudică a fost nevoit să plece în urma
unui conflict.

După ce a scos din "Cupă" o echipă de aceeași mărime, Delta Tulcea, Farul întâlnește astăzi o formație din Liga 1, Astra Ploiești, chiar pe terenul ei. Neavând ce pierde și lipsiți de presiunea rezultatului, constănțenii vor să meargă mai departe, iar alegerea antrenorului Astrei, Nicolo Napoli, de a juca cu mai multe rezerve, ținând cont că, vineri, ploieștenii au meci greu cu Unirea Urziceni, ar putea egaliza forțele din teren.
"Indiferent că voi face și eu câteva schimbări în echipă, voi trata meciul ca să mă calific mai departe. Întâlnim o echipă bună, dar probabil că nici ea nu va folosi prima echipă. Sper să facem un joc bun. Nu avem niciun fel de presiune, care e la ei. Vrem să arătăm că Farul încearcă să formeze o nouă echi-pă și că, de la joc la joc, evoluțiile noastre cresc în calitate", a declarat antrenorul principal al Farului, Marius Șumudică.
Deși, în această partidă, nu mai este obligat să folosească tot meciul un junior, tehnicianul îl va utiliza mai mult ca sigur pe Mansur, gândindu-se însă și la Matei, ca la al doilea junior!
Șumudică a mai spus că plecarea sa de la CSM Ploiești (viitoarea Astra) în urma unui conflict cu mai mulți oameni din club nu-i va alimenta acum o eventuală sete de revanșă. "Am plecat după ce am avut unele probleme la momentul respectiv cu cei de la Dinamo, care au impus antrenori, staff, jucători, tot. Dar cu cei care au rămas mă aflu în relații normale. Chiar vorbesc cu ei din când în când", a arătat Șu-mudică, tehnician care a antrenat la CSM Ploiești patru dintre actualii jucători ai Astrei, V. Sandu, A. Stan, Oprsal și Paulinho.
Formația probabilă a Farului: Sardescu - Mățel (cpt.), Diogo, Papp, Gaston - Matei, L. Mihai II, Cristocea, Mansur - Chico, M. Ene.
Arbitrează Cătălin Popa; asis-tenți, Romică Bârdeș (ambii, din Pitești) și Marius Marchidanu (Brăila); rezervă, Cristina Bujor; observatori, Tudor Constantinescu, Alexandru Popescu (toți, din București).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Septembrie 2009
Stire din Sport : Farul joacă la 7 din 9
Luni, 21 Septembrie 2009
Stire din Sport : Allah îl iubește pe Mansur
Sâmbătă, 19 Septembrie 2009
Stire din Sport : "Dați-ne banii, că nu avem ce mânca!"
Pagina a fost generata in 1.9189 secunde