Sâmbătă, de la ora 11, FC Botoșani - FC Farul

"Marinarii" speră să se vindece de "boala ratărilor"

1305
După ce au dat chix
în meciul cu Săgeata Stejaru, ratând șansa
de a egala la puncte echipa de pe locul doi, constănțenii vor să bată
la Botoșani
pentru a rămâne aproape
de pozițiile promovabile.

Mari ratangii în ultimele meciuri, fariștii speră ca, sâmbătă, la Botoșani, să reușească să o bage și în "ațe". Aflată pe urmele primelor două echipe, Farul trebuie neapărat să bată, dar nu va avea meci ușor, contra unei echipe aflate la ananghie, pe care locul 16 o frige rău.
"Sunt supărat din pricina re-zultatelor și a ratărilor, dar de joc sunt mulțumit. Evoluția Farului e incomparabilă cu cea din ultimii 3-4 ani. Avem consistență în joc și ajungem să ne creăm ocazii în urma unor faze lucrate, nu întâmplător. O victorie la Botoșani ne-ar ajuta mult. Dacă legi 3-4 victorii, te rupi de celelalte echipe. Este o serie destul de strânsă, cu rezultate imprevi-zibile", a declarat Marius Șumu-dică, antrenorul principal al Farului.
Fundașul central constănțean Paul Papp (19 ani) va juca sâm-bătă contra echipei la care a susținut 14 meciuri în sezonul 2008/2009 și al cărei căpitan a fost la doar 18 ani. Totodată, la Botoșani evoluează și un fost junior al Farului, care a jucat și la Farul II, Cosmin Rențea (21 ani), titular integralist (ca mijlocaș stânga) etapa trecută, în înfrângerea cu 0-4 de pe terenul Sportului Studențesc.
Echipa probabilă a Farului: Vlas - Mățel (cpt.), Diogo, Papp, C. Pașcovici - B. Andone, Cristocea, Păcuraru, L. Leu - Chico, M. Ene.
Arbitrează Radu Petrescu (București); asistenți, Florin Potora (Turda), Gero Szabo (Cluj); rezervă, Grigore Suhan (Suceava); obser-vatori, Radu Petrescu (Brașov), Aurel Daicu (Suceava).
Altfel, întrucât nu-l va putea folosi până nu-și va achita datoria către impresarul său, Farul îl va reclama pe Rusmir la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor. "Îi vom deschide proces. Ne creează un prejudiciu. Noi avem contract cu el pentru a juca, nu pentru a sta pe margine, din vina lui", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mircea Crainiciuc, președintele executiv al Farului. Totodată, este posibil ca, la meciul cu Cetate Suceava, de etapa viitoare, de la Constanța, Farul să-l aibă convocat la lotul național, pe lângă Matei, și pe Mățel, dar, potrivit lui Crainiciuc, clubul nu va mai solicita amânarea meciului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Septembrie 2009
Stire din Sport : Fariștii s-au ales cu primele blocate
Luni, 28 Septembrie 2009
Stire din Sport : "Marinarii" s-au certat cu golul
Pagina a fost generata in 0.3992 secunde