Dinamo - RCJ Farul 23-22, în semifinalele DN de rugby

"Marinarii" spun adio titlului

493
Ghinion teribil pentru rugbiștii de la RCJ Farul. Echipa constănțeană a scăpat printre degete calificarea în marea finală a Diviziei Naționale de rugby, fiind învinsă, la limită, de Dinamo.

Meci dramatic, ieri după-amiază, în București, între Dinamo și RCJ Farul Constanța, întâlnire contând pentru semifinalele Diviziei Naționale de rugby. Gazdele au avut un început bun de meci, au condus cu 3-0 și 10-5, însă "marinarii" antrenați de Leodor Costea și Gheorghe Florea n-au depus armele. Eseurile georgienilor Uchava și Shamkharadze, primul transformat de C. Nicolae, au făcut ca Farul să încheie repriza în avantaj, 17-10, și surpriza se contura.
N-a fost să fie, deși, în debutul părții secunde, Uchava a mai culcat o dată balonul în terenul de țintă, 22-10. Dinamo a presat puternic și, cu cinci minute înainte de final, a marcat eseul care a răsturnat situația, 23-22. Farul a avut șansa victoriei în ultimele secunde, dar Bezușcu a ratat o lovitură de penalitate de la 55 de metri.
În cealaltă semifinală, Steaua a depășit destul de greu pe U Baia Mare, scor 29-20.
Astfel, finalele DN de rugby se vor disputa pe 31 mai, în cuplaj pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală: de la ora 13: RCJ Farul - U Baia Mare (finala mică); de la ora 16, în direct la Sport.ro: Steaua - Dinamo (finala mare).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6141 secunde