CSM Baia Mare - RCJ Farul, în semifinalele DN de rugby

"Marinarii", victorie sau furtună

680
Echipa de rugby RC Județean Farul a ajuns la momentul adevărului. Sâmbătă, la Baia Mare, "marinarii" susțin semifinala Diviziei Naționale, un meci de totul sau nimic, pe care tehnicienii Bruce Hodder, Virgil Năstase și Florea Opriș îl abordează fără câțiva oameni de bază, în frunte cu neozeelandezul Ben Aoina, accidentat.
Farul, ultima echipă de provincie care a câștigat titlul de campioană, în 1997, sub comanda regretatului Mihai Naca, are o misiune infernală, gazdele fiind supermo-tivate și pornind cu ascendent moral, după victoriile din play-off. Totuși, team-ul de la malul mării, alimentat consistent cu bani publici, trebuie să se dea peste cap și să câștige. Altfel, nori negri se vor abate asupra clubului.
Meciul se dispută pe stadionul "Phoenix", de la ora 11.00, nefiind transmis la TV. Arbitrează Gheorghe Sabău.
În cealaltă semifinală, Steaua și Dinamo se întâlnesc pe arena "Arcul de Triumf" din București, partida putând fi urmărită pe TVR 2, de la ora 11.00.
Finala mare a Diviziei Naționale va avea loc pe 26 septembrie, tot pe "Arcul de Triumf" (ora 18.00), precedată, de la ora 16.00, de finala mică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 19 Septembrie 2009
Stire din Sport : Pentru "Păsărilă"!
Pagina a fost generata in 2.0515 secunde