CS Cleopatra - CSS Unirea Iași, în Divizia Națională de rugby juniori U19

În "Badea Cârțan", se trag primele "cartușe"

833
În
După sincopa din sezonul precedent, în care s-a văzut descoperită la capitolul performanță, CS Cleopatra revine în prim-planul luptei pentru titlul național în campionatul juniorilor cu vârste sub 19 ani. Toate energiile sunt captate pentru îndeplinirea obiectivului - câștigarea medaliilor de aur.

Sâmbătă, se dă startul ediției 2009 / 2010 a Di-viziei Naționale de rugby juniori Under 19, iar su-porterii echipei CS Cle-opatra așteaptă cu mare interes partida pe care favoriții lor o vor susține, pe teren propriu, în compania celor de la CSS Unirea Iași. Întărită cu jucători de la Colegiul Național "Aurel Vlaicu" București și LPS "Nicolae Rotaru" CSS, trupa con-stănțeană, antrenată de Marian Udroiu și Marian Nache, își dorește un debut perfect.
"Pornim pe un drum nou, cu gândul de a readuce pe litoral, după mai bine de 20 de ani, titlul național al acestei categorii de vârstă. În ultimele săptămâni, băieții s-au pregătit foarte bine, iar victoria - cu tot cu bonus - nu cred că ne poate scăpa. Nu știu dacă meciul cu Unirea este ușor sau greu, dar, personal, consider că-l vom folosi ca pe o repetiție pentru derby-ul rundei viitoare, când vom întâlni, la București, pe Metrorex, principala contra-candidată la titlu. Acesta va fi un meci special, prietenii știu de ce", a declarat, pentru "Cuget Liber", pre-ședintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
În lotul constănțean, nu sunt jucători cu probleme medicale, tehnicienii spu-nând chiar că și-ar dori ca, cel puțin până în iarnă, să fie feriți de accidentări. Vineri, echipa a intrat în cantonament, la Mamaia.
Meciul CS Cleopatra - CSS Unirea Iași se joacă pe stadionul din "Badea Cârțan", cu începere de la ora 15.00, fiind arbitrat de Doru Gordin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3847 secunde