"Marinarii" vor o remiză cu Juventus

1527
După victoria cu CS Otopeni, tinerii fotbaliști ai Farului au prins curaj și își doresc să continue pe această linie. Antrenorul Ioan Sdrobiș îi susține și caută să îi motiveze cât de mult posibil.
"Am început să adunăm puncte în clasament, puține, dar importante. Dacă scoatem o remiză, sâmbătă, la București, cu Juventus, ajungem să avem cinci puncte din cinci meciuri, ceea ce este o mare realizare pentru o echipă care s-a format din mers. Încă avem carențe în organizarea jocului. De săptămâna viitoare, vom face un pas înainte: stabilizarea pe posturi și conturarea 11-lui de bază. Revenind la jocul cu Juventus, îl vom aborda cu o turație în plus. Dacă vom reuși să ne înde-plinim obiectivul, cu atât mai bine. Trebuie să întărim linia de mijloc, dar să avem grijă mare și în apărare, compartiment destul de nesigur. Sperăm să nu primim gol sau, dacă vom primi, să dăm și noi măcar unul", a spus "Părintele".
Meciul Juventus - FC Farul, contând pentru etapa a cincea a Ligii a 2-a, Seria I, se joacă sâmbătă, de la ora 11.00, la București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2583 secunde