Marius Șumudică s-a înțeles cu Neluțu Varga și va pleca de la CFR Cluj

431
Marius Șumudică s-a înțeles cu Neluțu Varga și va pleca de la CFR Cluj - images-1630164196.jpg

Articole recomandate

Chiar dacă a anunțat că este încă antrenor al echipei CFR Cluj, Marius Șumudică a ajuns la un acord cu finanțatorul Neluțu Varga și va semna rezilierea contractului.


Potrivit gsp.ro, Marius Șumudică are o clauză de reziliere clară și va primi despăgubiri de aproximativ 300.000 de euro. În plus, staff-ul tehnicianului va primi 70.000 de euro.


Clauzele contractului lui Șumudică:
  • Clubul se obligă să achite toate restanțele până la respectiva dată plus o compensație de 250.000 de euro antrenorului
  • Dacă Șumudică ar denunța unilateral contractul, ar urma să achite 750.000 de euro celor de la CFR, ca reparație integrală a prejudiciului adus prin neexecutarea contractului.
Parcursul imaculat din Liga 1 (6 victorii din tot atâtea meciuri) nu l-a putut salva pe Șumi, antrenor adus pentru a face performanță în Europa. CFR s-a prezentat mult sub standardele ultimilor ani, iar campioana a "retrogradat" în grupele Conference League. Două etaje mai jos decât marele vis numit Champions League.


Șumudică nu este singurul care o va părăsi pe CFR Cluj. Campioana României se desparte și de președintele Marian Copilu, juristul Ioan Ivașcu, secundul Gabi Mărgărit, Ciprian Moscu (preparatorul fizic) și Daniel Tudor (antrenorul de portari).


Toate sursele din presa sportivă anunță că Dan Petrescu îi va lua locul lui Marius Șumudică, va semna chiar sâmbătă cu CFR Cluj și se va afla pe banca la derbiul cu FCSB de duminică (ora 21:00).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8931 secunde