Mark Cavendish s-a retras din Turul Franței

167
3
Mark Cavendish s-a retras din Turul Franței - ciclism-1469013544.jpg

Articole de la același autor

Rutierul britanic Mark Cavendish a renunțat la Turul Franței cu cinci etape înainte de final, alegând să se odihnească pentru proba olimpică. Rutierul ajuns la 31 de ani are planuri mari la Rio unde își dorește neapărat o medalie, una din puținele distincții care îi lipsesc.

"După căldura și intensitatea din etapele precedente, am văzut la ce nivel de oboseală am ajuns, astfel că am decis să renunț la Turul Franței. Dacă aș fi continuat, atunci efectul era unul negativ în perspectiva Jocurilor Olimpice. Totuși, nu a fost ușor să renunț la o competiție pe care o respect atât de mult", a declarat Cavendish.

Comentează știrea

Radu
20 iulie 2016
alo domnu

buna ziua , puratorul tricoului galben este liderul la general si in nici un caz acesta nu este Mark Cavendish . Mark Cavendish concura la tricoul verde al sprinterilor. Macar daca sunteti lemn la ciclism studiati un pic regulile/tricourile distinctive al celui mai mare / titrat tur ciclist. multumesc si astept sa vad articolul recificat.

Radu
21 iulie 2016
Tricouri

Pai se ia tricoul in momentul retragerii nu de acum ceva timp ... ca asa am putea spune si de Contador ca s-a retras tricoul galben de acum cateva tururi :))

Radu
21 iulie 2016
multumesc frumos

Multumesc frumos pentru profesionalism. se pot sterge si comentariile . cu stima, radu.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9783 secunde