Marș de susținere pentru Michael Schumacher la Spa-Francorchamps

79
Marș de susținere pentru Michael Schumacher la Spa-Francorchamps - 2701f1mars-1390818268.jpg

Articole de la același autor

Circa 500 de persoane au participat duminică, pe circuitul belgian Spa-Francorchamps, la un marș de susținere a fostului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, aflat în continuare în comă după accidentul de schi de la finele lunii decembrie, informează Agerpres.


''Acest marș are ca scop să trimită energia pozitivă a tuturor fanilor către Michael Schumacher și familia lui, pentru ca pilotul să câștige cursa cea mai importantă din viața sa'', a declarat organizatoarea manifestării, Heidi Hendrickx. Conform mediei belgiene, fanii au venit mai ales din Belgia, dar și din Franța, Olanda, Anglia și Germania. Circuitul Spa se află la circa 100 km de Kerpen, orașul natal al lui ''Schumi''.


Pe circuitul belgian, Schumacher a disputat primul său Grand Prix de Formula 1 în 1991 și tot aici a câștigat prima sa cursă, în 1992. Septuplul campion mondial este de asemenea cetățean de onoare al orașului Spa. Schumacher s-a accidentat grav pe 29 decembrie pe un sector din afara pârtiilor din stațiunea Meribel (Alpii francezi). El a suferit două intervenții chirurgicale și se află în continuare în comă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Ianuarie 2014
Stire din Sport : Cine participă la Formula 1 în 2014
Pagina a fost generata in 0.3215 secunde