Meci între fostele glorii ale Farului, astăzi, pe stadionul "Farul"

428
1

Articole de la același autor

Azi, înaintea meciului FC Farul - Săgea-ta Năvodari (ora 18.00), de pe stadio-nul "Farul", se va desfășura o partidă între fostele glorii ale Farului, progra-mată să înceapă la ora 16.00 (de la 15.30 vor fi prezentați foștii sportivi). 

"Va fi o reuniune a foștilor jucători de la Farul. Vor participa aproximativ 70 - 80 de persoane din generațiile 1960-1965 și până în 2010. O să fie un meci de deschidere de două reprize a câte 30 de minute, în care vor juca mai mulți din cei tineri, iar restul vor fi în tribună", ne-a spus fostul jucător FC Farul, Ștefan Petcu, principalul organizator al acestei acțiuni. 

Printre participanți, se regăsesc Petre Grigoraș, Ion Barbu, Cristi Munteanu, Marin Tufan, Petre Buduru, Ilhan Mustafa, Mihai Turcu, Dumitru Nistor, Ion Răuță, Bănică Oprea, Ion Moldo-van, Florea Bălosu, Constantin Tâlves-cu, Gabriel Zahiu, Ion Zamfir, Vasile Mihu, Dumitru Caraman, Dan Ștefănescu, Gheorghe Popa, Stelian Carabaș, Adrian Pitu, Denis Șerban, Gică Butoiu, Cătălin Anghel, Liviu Ștefan, Cosmin Pașcovici, Constantin Gache. 

O echipă va fi antrenată de Petre Comăniță și Ion Constantinescu, iar cealaltă de Constantin Mareș și Dumitru Antonescu. 

Fostul internațional și jucător al FC Farul Constanța Gheorghe Hagi a fost invitat, de asemenea, pentru a participa la această acțiune, dar a refuzat. 

"Domnul Hagi nu vine. L-am invitat, dar este la o televiziune mâine seară (nr. - astă-seară) și nu poate participa", ne-a mai spus Petcu. 

Pe seară, foștii jucători ai Farului se vor retrage la un restaurant, unde vor depăna amintiri din vremea în care încă jucau sub culorile alb-albastre. 

Comentează știrea

whiteshark
5 iunie 2013
Farul unicul amor

"Domnul Hagi nu vine. L-am invitat, dar este la o televiziune mâine seară (nr. - astă-seară) și nu poate participa".... Adica noi..astilalti suntem neste prosti si tre' sa credem asta! Sa ne lase maritul rege..ca ne-a convins de mult cat de farist a fost si este! In rest, jos palaria pt initiativa! Am sa vin sa va vad domnilor, in carje, si tot am sa vin! Hai FARUL!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Iunie 2013
Stire din Sport : Fotbal / FC Farul - Săgeata 2-0
Pagina a fost generata in 0.6596 secunde