Concurs Meciul "foștilor" în sferturile turneului de la Roma, pentru Tecău și Mîrnîi

57
Meciul

Articole recomandate

Astăzi, în sferturile de finală ale turneului de tenis Internazionali BNL d’Italia, de la Roma, dotat cu premii în valoare totală de 2.464.495 dolari, va avea loc un meci foarte interesant. 

Tenismenii Horia Tecău și bielorusul Max Mîrnîi, care nu de mult formează o pereche în ascendență pe plan mondial, vor juca pentru accederea în semifinale cu vechii lor parteneri, suedezul Robert Lindstedt (pentru Tecău) și canadianul Daniel Nestor (pentru Mîrnîi), care au dispus în optimile competiției de beneficiarii unui wild-card, italienii Flavio Cipolla / Flippo Volandri, cu 6-4, 6-3.

Ambele perechi sunt recent formate, însă constănțeanul a reușit, până în prezent, să câștige un titlu alături de Max (BRD Năstase-Țiriac Trophy), în timp ce Nestor și cu Lindstedt n-au izbutit încă să aibă parte de prea mult succes.

Tecău și Mîrnîi, favoriți nr. 5, s-au calificat, ieri, în sferturile turneului de la Roma, după o oră și 35 de secunde de joc cu dublul Lukas Rosol / Viktor Troicki (Cehia / Serbia), scor 7-5, 6-1. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4027 secunde