Meciul RCM Timișoara - RCJ Farul, arbitrat de Cristian Răduță

399
Sâmbătă, 8 martie, se dă oficial startul fazei secunde a Diviziei Naționale de rugby. Cap de afiș se anunță a fi meciul din Banat, dintre RCM Timișoara și RCJ Farul Constanța, întâlnire care face parte din programul etapei a doua a play-off-ului.
După ce au fost eliminați din Cupa României, "marinarii" antrenați de Leodor Costea și Gheorghe Florea își îndreaptă întreaga atenție spre campionat, unde au anunțat, cu surle și trâmbițe, că vor lupta pentru câștigarea titlului. Primul pas poate fi făcut pe Bega, astfel încât constănțenii nu concep alt rezultat decât victoria cu bonus. Jocul va începe la ora 10 și va fi arbitrat de Cristian Răduță; judecători de margine - Nicolae Copil și Simion Mărginean.
Celelalte meciuri din play-off, Steaua - U Cluj și Dinamo - REMIN Baia Mare, au fost amânate. În play-out, unde miza este evitarea retrogradării, se vor disputa trei partide: Suceava - RC Grivița, CFR Brașov - Poli Iași și Olimpia - Bârlad, la acest din urmă joc fiind delegat, la linie, arbitrul constănțean Dragoș Ionescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8662 secunde