Meciul Tomis - Oțelul Galați amânat, întrucât arbitrii nu au putut ajunge la timp

471

Articole de la același autor

Partida de handbal feminin Tomis Constanța - Oțelul Galați, contând pentru etapa a 10-a a Ligii Naționale, care ar fi trebuit să se dispute joi, 3 ianuarie, la Constanța, de la ora 17, a fost amânată pentru vineri, 4 ianuarie, după ce arbitrii nu au putut să ajungă în timp util la meci.
Din cauza drumului greu, cavalerii delegați la confruntare, Ștefan Ciurea și Marius Bărcan, din Craiova, se aflau, la ora de începere a partidei, abia între Slobozia și Țăndărei. În aceste condiții, Tomis i-a propus Oțelului ca partida să se dispute totuși de la ora stabilită inițial, însă sub arbitrajul unei brigăzi constănțene. Cum oaspetele nu au fost de acord, meciul va fi condus tot de cuplul Ciurea - Bărcan, vineri, 4 ianuarie. În funcție de ora la care ajung arbitrii la Constanța, se va stabili și ora de începere a confruntării, 11 sau 17.
Amânarea cu o zi a acestui meci le încurcă planurile constănțencelor, care, duminică, ar fi trebuit să joace, în etapa a 11-a, partida de la Baia Mare. Tomis a obținut însă acceptul de a amâna acest meci, care se va disputa cel mai probabil la începutul lunii februarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1327 secunde