Liga Națională de handbal feminin

Meciul U Cluj - CS Tomis se va juca la Bistrița

366
Partida dintre CS Tomis Constanța și U Cluj, contând pentru prima etapă a Ligii Naționale de handbal feminin, sezonul 2009 / 2010, se va disputa în data programată inițial, 5 septembrie, dar nu în Sala "Horia Demian" din Cluj, ci la Bistrița.
"Clujul n-a putut găzdui întâlnirea, pentru că, în acel week-end, sala este ocupată de o importantă expoziție de mobilă. Noi le-am propus să joace la Constanța, pe 4 sau 7 septembrie, pentru că și Sala Sporturilor este ocupată pe 5 și 6 septembrie, de karatiștii care participă la Campionatul European. Ardelenii ne-au transmis că ar dori să joace pe litoral, dar nu am primit acceptul federației, astfel încât vom juca la Bistrița", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Tomis, Gheorghe Slabu.
Altfel, handbalistele constănțene își continuă stagiul de pregătire de la Zalău, astăzi, de la ora 17.00, urmând a susține revanșa cu echipa locală, după ce, week-end-ul trecut, au cedat, scor 29-32, în fața trupei lui Gheorghe Tadici.
"Fetele se antrenează la stadion și în sală, iar atmosfera din lot este excelentă. Handbalistele aflate în refacere, Janina Luca și Mihaela Seifer, vor juca și ele, dar fără a forța", a explicat directorul sportiv al Tomisului, Paul Alexe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4786 secunde