Constructorul-Cleopatra se pregătește pentru meciul de campionat cu RC Bârlad

Moldovenii au nevoie de contabil, să numere eseurile!

460
Moldovenii au nevoie de contabil, să numere eseurile! - c4f3b8011a8d742f04801b9a49dae90f.jpg
Echipa de rugby Constructorul-Cleopatra mai are doar trei zile de pregătire până la primul meci oficial al sezonului de vară: cel cu RC Bârlad, din play-out-ul Diviziei Naționale. Obiectivul formației constănțene nu poate fi decât unul singur: victorie cu tot cu bonus.

După ce s-au fortificat fizic, în ședințele de pregătire pe nisip, rugbiștii de la Constructorul-Cleopatra lucrează, săptămâna aceasta, pe terenul din "Badea Cârțan", numai la capitolul tehnico-tactic.
"Ne-am pus pe picioare, suntem în linie dreaptă cu pregătirile și ne dorim foarte mult o victorie concludentă în meciul de campionat cu RC Bârlad. Vom întâlni o echipă arțăgoasă, care are nevoie de puncte pentru a evita retrogradarea, dar sunt convins că băieții vor evolua cu ambiție și vom câștiga toate punctele, inclusiv bonusul. Pentru noi, este o partidă importantă, o șansă pentru noii veniți de a demonstra că știu rugby", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Cristian Brănescu.
Dintre jucătorii transferați, săptămâna trecută, de la LPS, tehnicianul spune că cel mai bine s-au integrat Vali Mototolea și Lazăr Filip, pe care este foarte posibil să-i titularizeze în partida cu Bârladul, programată sâmbătă, de la ora 11.00, în "Badea Cârțan". În schimb, vor lipsi internaționalii Bucevschi și Pârvu, ambii accidentați, în timp ce Damian și Strat sunt incerți.
v v v
La ultimul amical "în familie", a asistat și președintele Asociației Județene de Rugby Constanța, Florian Constantin, fostul internațional român fiind mulțumit de modul în care au evoluat jucătorii Constructorului-Cleopatra.
"Tinerii au arătat determinare și bune calități fizice. Sigur, mai au de lucru la capitolul forță, iar greșelile tehnice comise în repriza secundă au venit pe un fond de oboseală. Trebuie căutate soluții la compartimentul de deschidere, iar antrenorii au o sarcină dificilă: să implementeze rugby-ul modern, cu joc direct, de contact. Îi felicit pe conducătorii clubului, pentru că reușesc să lanseze alți și alți jucători, mare parte campioni europeni și mondiali. Acest club acoperă veriga slabă a rugby-ului românesc, segmentul 18-22 de ani, și trebuie încurajat și susținut de federație și autoritățile locale", a explicat Constantin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.882 secunde