Meciuri maraton la Tenis Club Bright. România a fost eliminată în semifinale

180
Meciuri maraton la Tenis Club Bright. România a fost eliminată în semifinale - tenisbright2-1564738729.jpg

Articole de la același autor

Echipa României care a participat în aceste zile la calificările Campionatului European de tenis individual de vară U16, disputate la baza Tenis Club Bright, a fost eliminată ieri de reprezentativa Greciei, în faza semifinalelor. 


Întâlnirea a fost una dramatică pentru sportivii români. Pe o căldură sufocantă, primul meci i-a adus față în față pe Luca Daniel Constantin și Filippos Astreinidis. Tenismenul român a jucat foarte bine până la jumătatea primului set, atunci când o accidentare la spate i-a dat mari bătăi de cap. Grecul s-a impus în două seturi, scor 7-6, 6-4 și a adus primul punct pentru țara sa.


Meciul al doilea a fost un adevărat maraton. Dragoș Cazacu și Evangelos Kypriotis s-au luptat timp de 4 ore și jumătate, într-o partidă istovitoare care la un moment dat a fost întreruptă de ploaie. După trei tie-break-uri disputate, elenul s-a impus, cor 7-6, 6-7, 7-6.


Partida de dublu nu s-a mai disputat, deoarece România nu a avut ce jucători să introducă pe teren, Luca Constantin fiind accidentat la spate iar Matei Palcău acuzând dureri mari la stomac.


Grecia s-a calificat astfel în finală, acolo unde, astăzi, joacă împotriva Bulgariei. Cele două reprezentative sunt oricum calificate la Turneul Final din Franța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4926 secunde