Campionatul Național de lupte libere și greco-romane

Medaliile constănțene vin de pe saltea

574
1
Medaliile constănțene vin de pe saltea - medaliile-1396454889.jpg

Articole de la același autor

Finala Campionatului Național de lupte libere și greco-romane individuale pentru cadeți, desfășurată la Iași, în perioada 28-30 martie, le-a adus motive de bucurie sportivilor constănțeni, care au cucerit nu mai puțin de 11 medalii. 
Astfel, pentru CS Farul, la lupte greco-romane, o medalie de aur a adus-o Răzvan Arnăut, la categoria 42 kg. Luptătorul constănțean, pregătit de antrenorii Vasile Dușu și Grigore Gheorghe, va participa, în continuare, la Campionatul European, programat în perioada 6-11 mai, la Samokov (Bulgaria). 
Revenind la Naționale, trebuie remarcate și performanțele celorlalți fariști: medalia de argint, la categoria 54 kg, cucerită de George Boantă, medalia de bronz, la categoria 46 kg, obținută de Florin Tița, și medalia de bronz, la categoria 85 kg, trecută în contul lui Atilla Oguz Hanoglu. 
Tot la lupte greco-romane, sportivii de la LPS "Nicolae Rotaru", antrenați de Ioan Giuglea și Valentin Dobrin, s-au numă-
rat printre medaliați: Cătălin Crăciun, locul 3 la categoria 63 kg, Cristian Stoicescu, locul 3 la categoria 69 kg, Vlăduț Popa, locul 3 la categoria 69 kg și Florin Gheorghe, locul 5 la categoria 63 kg. 
La lupte libere, a fost rândul sportivilor legitimați la CS Mangalia să aducă în vitrina clubului două medalii, ambele de argint, prin George Pârvu, la categoria 39 kg, și Cristina Pintilie, la categoria 46 kg. Cei doi sportivi sunt pregătiți de antrenorii Marian Oancea și Cornel Trucmel. 
Nu în ultimul rând, CS Aurora 23 August a câștigat, în aceeași competiție, prin sportivii Marius Marin și Sebastian Raicea, o medalie de aur (categoria 76 kg), respectiv de bronz (categoria 5 kg). Antrenorii celor doi luptători de podium sunt Gigi Ciupercă și Aurelian Marin. 
"Am început sezonul în forță. După un an 2013 încărcat de medalii, am convingerea că și în actuala stagiune luptătorii constănțeni vor fi în prim plan. Îi felicit pe sportivi, pe antrenori și pe conducătorii de cluburi", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Gigi Pambuca. 


Comentează știrea

cheaprbglasses.workingtonafc.co.uk
12 aprilie 2014
cheaprbglasses.workingtonafc.co.uk

Stiri Sport : Medaliile constănțene vin de pe saltea | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online cheaprbglasses.workingtonafc.co.uk http://cheaprbglasses.workingtonafc.co.uk/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6155 secunde