Membrii fondatori minoritari ai Farului îl vor pe Fatai în locul lui Gerlem

1134
Membrii fondatori minoritari ai Farului îl vor pe Fatai în locul lui Gerlem - 4c5aebdcd06d236d4046d2cc0b8a774e.jpg
Dumitru Manole, președintele Consiliului Director al FC Farul, a declarat că, în această dimineață, îi va trimite lui Gheorghe Bosînceanu, fostul finanțator principal
al clubului, documentul oficial prin care să se demareze negocierile în privința preluării clubului.

Dumitru Manole, președintele Consiliului Director al FC Farul, a fost mandatat de membrii fondatori minoritari ai clubului să poarte discuții pe marginea lotului de jucători cu Maritima SA (membrul fondator persoană juridică ce deține majoritatea drepturilor de vot). O eventuală înțelegere, concretizată printr-un acord scris, îi permite unei noi conduceri preluarea clubului.
"Mâine dimineață (n.n. - astăzi) îi voi trimite domnului Bosînceanu (care este în străinătate) documentul oficial cu cererile și dorințele noastre, prin care să demarăm negocierile", a declarat Dumitru Manole, pentru "Cuget Liber".
Gheorghe Bosînceanu, fostul finanțator principal al Farului, s-a exprimat clar în penultima Adunare Generală că nu are pretenții financiare în privința clubului, singurul aspect de negociat între el și noii investitori fiind cel al lotului de jucători, care au fost puși pe lista de transferări.
Prin vocea lui Manole, membrii fondatori minoritari au anunțat, vineri, 19 iunie, stranierii Farului care nu mai intră în planurile clubului, noua conducere dorindu-i dintre străini doar pe Gerlem și Chico. Cum, între timp, clubul constănțean s-a înțeles cu FC Vaslui pentru transferul brazilianului, "minoritarii" l-au reținut pe Fatai din lista celor care nu mai sunt doriți, pentru a acoperi lipsa lui Gerlem. Cei care nu mai intră în vederile Farului sunt Vukomanovic, Pahor, Rastovac, Gaston, Ben Teekloh, Rusmir și Gosic.
Anunțatul transfer la FC Vaslui al lui Gerlem a fost pus sub semnul întrebării ieri, de Gigi Becali, care a anunțat că decarul Farului ar vrea, de fapt, să vină la Steaua. "Poate o să-l vedeți jucând pe la Steaua. Băiatul nu vrea la Vaslui, ci la noi", a spus patronul Stelei.
Gerlem a înlăturat însă dubiile, declarând că s-a înțeles cu vasluienii și că nu se pune problema să se sucească spre Steaua. "Mi-am dat cuvântul și nu mă schimb. Sunt om de caracter. Voi evolua la Vaslui", a punctat brazilianul.
Varianta Steaua i-ar surâde însă unui alt jucător al Farului, internaționalul de juniori Denis Alibec (18 ani). "Aș fi încântat să joc în Ghencea, dar nu decid eu. Deocamdată, nu știu nimic de vreo ofertă concretă. Steaua e cea mai bună echipă din România și aș fi fericit să joc cu ea în Liga Campionilor", a declarat Alibec. Se spune că, în schimbul său, Steaua ar fi dispusă să plătească 200.000 euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 23 Iunie 2009
Stire din Sport : Au scos 16 medalii din bazin
Pagina a fost generata in 1.8387 secunde