Memoriul Rapidului în cazul "Varga și Bălan" a fost respins

1741
Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a respins ca neîntemeiat memoriul Rapidului împotriva hotărârii Comisiei pentru Soluționarea Litigiilor în cazul jucătorilor Dacian Varga și Tiberiu Bălan. Cazul va reveni la Comisia de Disciplină, care îl va analiza vineri, la ora 17.
Președintele Consiliului de Administrație al Rapidului, Ion Taban, a declarat că se aștepta ca memoriul să fie respins, mai ales după atacurile oficialilor Ligii Profesioniste de Fotbal, dar că încă mai speră într-un rezultat pozitiv.
Conducătorii giuleșteni au depus recurs după ce Comisia pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul LPF a decis că Varga și Bălan nu și-au "exercitat dreptul de joc în mod regulamentar" la meciul Rapid - FC Timișoara 1-0.
Bănățenii au contestat, pe 8 martie, la Comisia de Disciplină a Ligii, dreptul de joc la Rapid al celor doi fotbaliști, în partida directă din etapa a 20-a a Ligii I. FC Timișoara se consideră îndreptățită să câștige meciul cu 3-0 la masa verde, acuzând nereguli în transferurile și legitimările lui Varga și Bălan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4662 secunde