Messi vrea să plece de la FC Barcelona. A întrerupt toate negocierile cu clubul

167
Messi vrea să plece de la FC Barcelona. A întrerupt toate negocierile cu clubul - lionelmessi-1593763375.jpg

Articole recomandate

Starul argentinian Lionel Messi a întrerupt negocierile pentru prelungirea contractului său cu clubul de fotbal FC Barcelona, care expiră în 2021, a anunțat vineri postul spaniol de radio Cadena Ser, informează Reuters.


Conform sursei citate, Messi și tatăl său Jorge au început discuțiile pentru prelungirea acordului semnat în 2017 cu clubul la care și-a petrecut întreaga carieră, însă acum fotbalistul sud-american nu mai dorește să rămână pe Camp Nou.


Cadena Ser susține că Messi este furios după ce în presă au apărut articole care îl fac să pară responsabil pentru evenimentele de la club, precum concedierea antrenorului Ernesto Valvede în luna ianuarie, fiind frustrat totodată de lipsa de calitate a echipei "blaugrana".


Reprezentanții argentinianului și cei ai lui FC Barcelona nu au răspuns deocamdată solicitărilor de a comenta această informație, notează Agerpres.


Messi, care a împlinit 33 de ani luna trecută, a marcat marți cel de-al 700-lea gol din cariera sa, în partida cu Atletico Madrid, încheiată însă cu un rezultat dezamăgitor (2-2), în urma căruia echipa sa are șanse tot mai mici de a-și păstra titlul de campioană a Spaniei.


Barca se află acum la patru puncte în spatele "eternei rivale" Real Madrid, care s-a impus joi seara, cu 1-0, în meciul cu Getafe.


Cunoscut anterior pentru personalitatea sa timidă din teren, Messi a devenit mai vocal în criticile sale față de club, în ultima perioadă. În ianuarie, el l-a atacat pe directorul sportiv Eric Abidal, care a spus că implicarea jucătorilor a dus la sacrificarea lui Valverde. O lună mai târziu, într-un interviu acordat ziarului El Mundo Deportivo, argentinianul a declarat că echipa nu este suficient de bună pentru a câștiga Liga Campionilor în acest sezon.


În sfârșit, în aprilie, decarul Barcelonei a criticat conducerea clubului pentru că aceasta a lăsat să se înțeleagă că jucătorii nu sunt prea încântați de ideea de a accepta tăieri salariale pentru a ajuta echipa catalană să depășească dificultățile financiare în perioada pandemiei de coronavirus.


Sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4198 secunde