Michael Schumacher a fost transportat cu elicopterul

755
Michael Schumacher a fost transportat cu elicopterul - sumi1-1550089582.jpg

Articole recomandate

Michael Schumacher a fost transportat cu elicopterul la finalul lunii decembrie, în insula Mallorca. Jurnaliștii de la revista germană Bunte au anunțat că fostul mare campion mondial și-a aniversat împlinirea vârstei de 50 de ani, alături de familie, pe 3 ianuarie 2019.

Chiar înainte de Crăciun, Schumacher a fost mutat cu un elicopter de la reședința din Elveția la vila de pe insula Mallorca. Decizia i-a aparținut familiei, care s-a gândit că schimbarea atmosferei ar putea să ajute la recuperarea germanului.

Locuința de lux din insula Mallorca a fost cumpărată de familia Schumacher cu un an în urmă și a costat 30 de milioane de euro.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher, învăluită de mister

Accidentul suferit de Schumacher s-a produs în decembrie 2013 la schi. Diagnosticul a fost unul grav: traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală.

Schumacher a suferit două operații la spitalul din Grenoble, după care a fost transferat pe 16 iunie 2014 la un spital din Lausanne. Pe 9 septembrie 2014 a fost externat și până în prezent este tratat în propria locuință din Gland, Elveția.

Sursa: digisport.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8391 secunde