"Michael Schumacher plânge!" Vești emoționante despre starea legendarului pilot de Formula 1

889

Articole recomandate

Drama lui Michael Schumacher impresionează o lume întreagă. La finalul lui 2018 se vor împlini 5 ani de la accidentul tragic suferit la schi, în urma căruia a rămas țintuit la pat și de pe urma căruia nu se va recupera niciodată 100%.

După ce un prieten al familiei Schumacher a anunțat fanii legendarului pilot din Formula 1 nu îl vor mai vedea vreodată, apar noi vești despre Michael.

Publicația Paris Match a obținut câteva informații din partea unor rude ale fostului sportiv, care susțin că familia este în continuare optimistă cu privire la recuperarea lui, care se desfășoară în locuința din Gland, de pe malul lacului Geneva.

"Michael plânge, deseori, atunci când îi îndrepți scaunul cu roțile înspre spectaculoasa priveliște cu munții de lângă lac", a precizat un aproapiat, conform sursei citate.

Victima unui grav traumatism cranian în decembrie 2013, în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi, Michael Schumacher (49 ani) nu a mai reușit să revină la viața normală în ultimii 5 ani, aflându-se sub supraveghere permanentă a unor specialiști neurologi la domiciliul său din Elveția.

Sursa:www.digi24.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7971 secunde