Turneu pentru elevi la sala de sport de la Costinești

Micii fotbaliști l-au imitat pe Messi la Cupa Unirii

1689
Micii fotbaliști l-au imitat pe Messi la Cupa Unirii - 164a143cd0f576d99fd84ef694aa137b.jpg
Cupa Unirii la fotbal, turneu rezervat elevilor și elevelor din școlile generale și liceele
din județul Constanța, s-a desfășurat cu mare succes, zilele trecute, la sala de sport de la Costinești, în organizarea administrației locale, a școlii din Stațiunea Tineretului și a clubului SNC.

"Ce poate fi mai frumos decât să-i vezi pe copii aplaudați, încurajați de frați, părinți, bunici sau colegi de școală. Iar ei să se ambiționeze și să dea totul pe teren pentru echipele lor. Acesta a fost spiritul în care s-au disputat partidele Cupei Unirii", ne spune antrenorul Ion Zlate, coordonatorul acțiunii de la Costinești.
Pentru tehnicianul constănțean, a fost un bun prilej de selecție și de a depista noi talente ale fotbalului juvenil, finalele ridicându-se la un bun nivel tehnic și spectacular.
La clasele V-VIII, băieții de la Școala Costinești s-au impus la limită, scor 1-0, în fața celor de la Grup Școlar "Ion Podaru" Ovidiu. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Alin Ivan (balon deviat cu capul, pe lângă portar), dar omul meciului a fost portarul Răzvan Ser, care a ferecat poarta Costineștiului.
La clasele I-XII, liceenii din Ovidiu și-au luat revanșa: 8-0 cu Selecționata Constanța, iar la feminin, SNC și-a respectat statutul de prim-divizionară și a obținut victorii pe linie.
"Galeriile și-au făcut din plin datoria la meciurile fetelor. Lumea a venit să vadă pe viu o echipă de Liga I și spectacolul a fost complet: goluri multe, driblinguri de efect, combinații rapide și precise. Însă, cea mai frumoasă surpriză a furnizat-o Școala Castelu, care a trimis la turneu o echipă formată din jucătoare de clasele I-IV", a explicat Ion Zlate.

Bianca Buciumeață și-a adjudecat titlul de Miss turneu
Iată și clasamentele finale: masculin, clasele V-VIII: 1. Școala Costinești; 2. Grupul Școlar "Ion Podaru" Ovidiu; 3. Școala Topraisar; 4. Școala Chirnogeni; masculin, clasele IX-XII: 1. Grupul Școlar "Ion Podaru" Ovidiu; 2. Selecționata Constanța; 3. Selecționata Negru Vodă; 4. Selecționata Costinești; feminin: 1. SN Constanța; 2. Grupul Școlar "Ion Podaru" Ovidiu I; 3. Selecționata SNC / Costinești; 4. Școala Castelu; 5. Școala Chirnogeni; 6. Grupul Școlar "Ion Podaru" Ovidiu II.
Organizatorii au oferit premii speciale, pe secțiuni: masculin, clasele V-VIII: cel mai bun portar - Răzvan Ser (Școala Costinești); cel mai tehnic jucător - Savin Strătilă (Școala Topraisar); golgeterul turneului - Vlad Ciocan (Grupul Școlar "Ion Podaru" Ovidiu); echipa fair-play - Școala Chirnogeni; masculin, clasele IX-XII: cel mai bun portar - Denis Pisali (Grupul Școlar "Ion Podaru" Ovidiu); cel mai tehnic jucător - Constantin Nicola (Grupul Școlar "Ion Podaru" Ovidiu); echipa fair-play - Selecționata Costinești; feminin: cea mai tehnică jucătoare - Bianca Vasile (Școala Chirnogeni); cea mai bună portăriță - Georgiana Muja (SNC); cea mai bună jucătoare - Daniela Dumitru (Școala Castelu); cea mai tânără participantă - Teodora Suliman (8 ani; Școala Castelu); cea mai frumoasă jucătoare - Bianca Buciumeață (Selecționata SNC / Costinești); golgetera turneului - Alexandra Lupu (SNC); echipa fair-play - Școala Castelu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
Stire din Sport : "Ne trebuie stabilitate"
Pagina a fost generata in 1.2127 secunde