Operat, Fernando Torres lipsește șase săptămâni de pe gazon

834
Operat, Fernando Torres lipsește șase săptămâni de pe gazon - d1315acafdec7076cfbe3cf535b7d516.jpg

Articole recomandate

Atacantul lui Liverpool, Fernando Torres, a fost operat la genunchi, iar chirurgul său spune că operația a fost reușită, jucătorul urmând să revină pe teren peste șase săptămâni.
Torres avea probleme la cartilajul genunchiului drept, iar acestea s-au agravat în meciul de Cupă cu Reading. "Operația a fost un succes și, dacă nu vor apărea probleme, Fernando va fi apt de joc în șase săptămâni", a spus medicul Ramon Cugat, cel care a realizat intervenția chirurgicală, într-un spital din Barcelona.
Atacantul spaniol va reveni pe teren la începutul lunii martie și nu va putea evolua în meciurile cu Unirea Urziceni, din 16-imile Ligii Europa, întâlniri programate la 18 și 25 februarie.
Altfel, presa engleză a scris că Ryan Babel a avut duminică un conflict cu Rafa Benitez și a plecat pentru o perioadă de la centrul de pregătire al echipei. Antrenorul vrea să-l transfere pe Babel la Sunder-land, în schimbul atacantului Kenwyne Jones.
Fostul jucător și antrenor al lui Liverpool, Grame Souness, a declarat că Benitez trebuie înlocuit, iar cel mai potrivit în acest moment este Kenny Dalglish.
"Benitez este deja de aproape șase sezoane pe Anfield, cred că este destul de mult. Unii spun că situația ar fi și mai grea dacă Rafa pleacă acum, dar nu cred. El nu a justificat toți banii care au fost cheltuiți în tot acest timp. A câștigat două competiții, dar acestea au fost cucerite de fapt de Steven Gerrard, care a cărat echipa în spate", a spus Souness, care a mai adăugat că formației engleze îi va fi și mai greu în urma accidentărilor lui Gerrard și Fernando Torres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
Stire din Sport : "Ne trebuie stabilitate"
Pagina a fost generata in 0.589 secunde