Mihai Leu va deveni președinte de onoare al FR Box

69
Mihai Leu va deveni președinte de onoare al FR Box - leu-1490950726.jpg

Articole de la același autor

Fostul campion mondial al centurii WBO la semimijlocie, Mihai Leu, va fi propus de către președintele Vasile Cîtea, în Adunarea Generală a FRB din 21 aprilie, ca președinte de onoare al FRB.

"Este o mare onoare pentru mine această propunere. Voi fi mereu alături de box, și de fostul meu coleg de cameră din perioada în care am făcut box, Vasile Cîtea. Avem boxeri de valoare și trebuie susținuți. Am fost la finalele CE U22 de la Brăila, și le-am trăit la fel de intens ca în perioada în care urcam eu în ring. A fost o promovare excelentă pentru boxul românesc. Federația a făcut un lucru excelent și îl felicit pe Vasile pentru acest lucru", a declarat fostul boxer.

Mihai Leu a fost campion al României la juniori, în 1983, 1984, 1985, 1986 și campion mondial de juniori în 1987. La profesioniști a cucerit, în 1997, centura WBO la supermijlocie, după un succes la decizie împotriva panamezului Santiago Samaniego. Din păcate, Leu a fost obligat de o accidentare să se retragă din cariera de profesionist în care era neînvins. Acesta a strâns 28 de victorii (10 prin KO), din tot atâtea partide.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1191 secunde