Mii de sportivi s-au întrecut la triatlonul TriChallenge, din Mamaia

218
Mii de sportivi s-au întrecut la triatlonul TriChallenge, din Mamaia - miide-1505745523.jpg

Articole de la același autor

Stațiunea Mamaia a găzduit, în week-end, o nouă ediție a celui mai mare concurs de triatlon din Europa de Est și Balcani - TriChallenge. Au luat startul peste 1.200 de participanți din România, dar și de peste hotare, care s-au întrecut în pedalat, alergat și înotat. 


Probele individuale au fost câștigate de Andrei Șendroiu (supersprint masculin), Andreea Iordache (supersprint feminin), Erick Rogoz (sprint masculin), Mădălina Franț (sprint feminin), Daniela Atilla (olimpică masculin) și Lavinia Daniela Torok (olimpică feminin). 


Învingătorii probelor de ștafetă au fost Bucharest Cycling Tour (sprint pe echipe masculin), TriChallenge (sprint pe echipe feminin), MCM Team Galați (Sprint pe echipe mixt), CS Euxin Constanța - Elite (olimpică pe echipe masculin), Ijuice Girls (olimpică pe echipe feminin) și Atena Sport Constanța (olimpică pe echipe mixt). 


Evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv Smart Atletic, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța și Federația Română de Triatlon.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Septembrie 2017
Stire din Sport : Drumul către aurul mondial universitar
Pagina a fost generata in 0.739 secunde