Mike Tyson își anunță revenirea. Legendarul pugilist vrea să intre în ring

901
Mike Tyson își anunță revenirea. Legendarul pugilist vrea să intre în ring - miketyson-1589290476.jpg

Articole de la același autor

Fostul campion mondial al greilor Mike Tyson continuă să întărâte fanii boxului în legătură cu o posibilă revenire în ring cu o înregistrare video postată luni pe Instagram în care se antrenează și care se încheie cu mesajul ''Am revenit'', transmite Reuters.


Tyson (53 ani) a atras atenția lumii boxului săptămâna trecută când a postat un scurt clip video cu antrenamentul său în care demonstra forța în lovituri și viteza care au făcut din el primul campion mondial al greilor care a deținut titlurile WBA, WBC și IBF.


''Iron Mike'' a mărturisit că ia în considerare revenirea în ring pentru meciuri demonstrative care să adune bani în scopuri caritabile.


În noua înregistrare video, Tyson apare într-o nouă ședință de pregătire lovind palmarele cu ferocitatea care l-a făcut unul dintre cei mai de temut boxeri.


Printre potențialii săi adversari au fost menționați doi rugbyști care au cochetat cu boxul, campionul mondial neozeelandez Sonny Bill Williams, care a reușit 7 victorii în tot atâtea meciuri în boxul profesionist, și australianul Paul Gallen, care are un bilanț de 9 victorii și un egal în ring.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4109 secunde