Minifotbalul, o nouă disciplină sportivă în România

161
1

Articole de la același autor

Ministerul Tineretului și Sportului a recunoscut minifotbalul ca disciplină sportivă în România, anunțul oficial urmând a fi făcut, mâine, într-o conferință de presă. 


"Minifotbalul, sportul care a adus în România nu mai puțin de șase titluri europene, și-a îndeplinit unul dintre principalele obiective, acela de a fi recunoscut de Ministerul Tineretului și Sportului ca disciplină independentă", se arată în comunicatul MTS, citat de Agerpres. 


În palmaresul minifotbalului românesc se află șase titluri continentale, din tot atâtea posibile, cucerite în 2010 (Slovacia), 2011 (România), 2012 (Republica Moldova), 2013 (Grecia), 2014 (Muntenegru) și 2015 (Croația). 


Următoarea ediție a EMF Euro este programată să aibă loc în vara acestui an, în Ungaria.


Comentează știrea

Ema
3 februarie 2016
BANI

Castiga bani de acasa. Aceasta poate fi o mare oportunitate pentru tine! Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa, maximum 3 ore pe zi, in funtie de abilitati. Cerinte: - calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta Nu este necesara experienta.Oferim instruire gratuia sub forma unor lectii prin e-mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi, dacă doriti, veti incepe sa lucrati. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1771 secunde