Cupa României la handbal masculin

FRH stabilește astăzi orașul gazdă al Final Four

695
1
FRH stabilește astăzi orașul gazdă al Final Four - frh-1454426285.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Handbal stabilește, astăzi, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație, orașul gazdă al turneului Final Four și datele de desfășurare ale partidelor din Cupa României la handbal masculin. 


Secretarul general al FRH, Mihai Bocan, a declarat că niciun club nu și-a depus candidatura pentru a organiza semifinalele și finalele, până la data limită admisă. Cel mai probabil, meciurile vor avea loc pe teren neutru, așa cum își dorea și președintele HC Do-brogea Sud, Ionuț Stănescu. Variante ar fi sălile din Ploiești, Brașov, Buzău sau Brăila. 


După duelurile din sferturi, cele patru echipe care au rămas în bătălia pentru trofeu sunt AHC Dunărea Călărași (32-29 cu Dinamo București), HC Dobrogea Sud (34-30 cu HC Odorhei), CSM București (31-30 cu HC Adrian Petrea Reșița) și Steaua București (27-25 cu CSM Ploiești). 


Comentează știrea

Ema
3 februarie 2016
BANI

Castiga bani de acasa. Aceasta poate fi o mare oportunitate pentru tine! Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa, maximum 3 ore pe zi, in funtie de abilitati. Cerinte: - calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta Nu este necesara experienta.Oferim instruire gratuia sub forma unor lectii prin e-mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi, dacă doriti, veti incepe sa lucrati. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4668 secunde