FC Viitorul, meciuri amicale cu Montana și Levski Sofia

159
FC Viitorul, meciuri amicale cu Montana și Levski Sofia - fcviitorul-1454426339.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul susține, astăzi, alte două meciuri de verificare în cantonamentul din Antalya. 


După victoriile de duminică, 4-1 cu niponii de la Wase și 1-0 cu Vojvodina Novi Sad, fotbaliștii pregătiți de Gheor-ghe Hagi vor disputa alte două meciuri în aceeași zi. Prima confruntare va avea loc de la ora 11.00, la baza sportivă Susesi, contra formației bulgare de primă ligă Montana (locul 9), iar cel de-al doilea joc este programat, de la ora 17.00, pe terenul central al complexului sportiv Mardan, împotriva altei formații bulgare, Levski Sofia (locul secund în prima ligă). 


Prețuri noi la abonamente 
FC Viitorul continuă să emită abonamente pentru accesul spectatorilor la meciurile oficiale pe care clubul le organizează pe stadionul Central din Complexul Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", situat în Ovidiu. 


Pentru a doua parte a campionatului 2015/2016 și pentru meciurile din play-off, clubul constănțean a pregătit suporterilor un nou pachet de abonamente, având următoarele prețuri: Tribuna 0 - 400 lei; Tribuna I - 150 lei; Tribuna a II-a - 100 lei. 


Solicitările pentru eliberarea abonamentelor de acces se vor face în intervalul orar 9.00-17.00, până la data de 10 februarie. Înscrieri și alte informații, la tel. 0733.735.115 (persoană de contact, Alex Guteanu). 


Toate abonamentele de acces în stadionul Central emise de către FC Viitorul în prima parte a sezonului rămân valabile până la finalul acestuia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7409 secunde