Mircea Rednic e convins că Viitorul va câştiga la Mediaş

118
Mircea Rednic e convins că Viitorul va câştiga la Mediaş - mircea-1608306988.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul FC Viitorul, Mircea Rednic, a declarat, vineri, în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan Mediaş, că este convins că echipa sa va juca mai bine contra Mediaşului decât a făcut-o în ultimele două partide de campionat.



„Este o deplasare dificilă, ţinând cont şi de situaţia celor de la Mediaş. Ceea ce mă bucură este faptul că, în afară de Ciobanu, am tot jucătorii la dispoziţie. Am reuşit să îi recuperez pe cei care au avut probleme după meciul cu Botoşani.
Sunt ferm convins nu numai că vom juca bine, ci şi că vom obţine cele trei puncte de care avem mare nevoie. În primul rând, vrem să ne îndeplinim obiectivul pe care ni l-am propus anul acesta, să terminăm în primele şase, dar şi pentru ei, pentru moralul lor, ar fi bine, pentru că vin sărbătorile, să fie şi ei veseli. Au tot interesul şi mă aştept ca meciul ăsta să aibă mai multă determinare şi mai multă dorinţă, mai multă responsabilitate, să evităm greşelile pe care le-am făcut în cele două meciuri de când am preluat eu echipa. Şi atunci sunt ferm convins că vom veni cu un rezultat bun”, a declarat Rednic.



Partida Gaz Metan Mediaş - FC Viitorul, contând pentru etapa a 15-a a Ligii I la fotbal, se va disputa sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20.30, la Mediaş.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6079 secunde