Virusul Covid-19 face noi victime. Meciul FC Viitorul - FC Hermannstadt, amânat

373
Virusul Covid-19 face noi victime. Meciul FC Viitorul - FC Hermannstadt, amânat - virusul-1607106209.jpg

Articole de la același autor

Partida dintre FC Viitorul şi FC Hermannstadt, programată duminică, 6 decembrie, la Ovidiu, în cadrul etapei a 12-a a Ligii I la fotbal, a fost amânată, după ce gruparea sibiană a anunţat că are în lot zece fotbalişti infectaţi cu virusul Covid-19.

„Programat iniţial a se disputa duminică, 6 decembrie 2020, cu începere de la ora 18.00, meciul FC Viitorul - FC Hermannstadt a fost amânat. LPF a luat această decizie având în vedere depistarea unui număr foarte mare de persoane testate pozitiv în rândul echipei oaspete (zece jucători şi cinci persoane din staff-ul tehnic) la testarea din 2 decembrie 2020.

Totodată, s-a avut în vedere declanşarea unei anchete epidemiologice de către DSP, însoţită de decizia de izolare a celorlalţi şase jucători consideraţi contacţi, având în vedere faptul că la momentul respectiv alţi patru jucători se aflau în perioada de izolare, iar doi jucători se află în perioada de recuperare după accidentări grave”, se arată în comunicatul de presă al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Liga a decis amânarea meciului şi reprogramarea acestuia la o dată ce va fi stabilită ulterior, în acord cu opţiunea deţinătorului de drepturi media.

Mihai Teja, în izolare

Mari probleme şi la o altă echipă din Liga I, FC Voluntari, al cărui antrenor principal, Mihai Teja, este infectat cu virusul Covid-19 şi se află în prezent în izolare.

„Ultimul care a ieşit pozitiv la testul Covid-19 este Mihai Teja. Noi şi el credeam că are o viroză şi era izolat la domiciliu, pentru că nu s-a simţit bine. Aşa că s-a dus să îşi facă testul încă o dată la Spitalul «Matei Balş». Nu se simte bine deloc, iar acum e în izolare”, a declarat, într-o conferinţă de presă online, preşedintele grupării ilfovene, Ioan Andone.

Oficialul a anunţat că, în prezent, 11 jucători de la FC Voluntari sunt infectaţi cu noul coronavirus. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4976 secunde