Mircea Sandu îl vrea pe Iacov paznic la gardul Federației

1102
Federația Română de Fotbal a emis, sâmbătă, un comunicat prin care ironizează declarațiile lui Constantin Iacov, care îl acuză pe Mircea Sandu că încearcă să cumpere voturi și susține că actualul președinte i-ar fi propus, prin intermediari, diferite funcții în cadrul forului.
"Una dintre afirmațiile lui Constantin Iacov, care spune că Sandu încearcă să cumpere voturi, are, fără doar și poate, iz penal. Așteptăm ca domnul Iacov să probeze, tot public, cele afirmate. În rest, obișnuitele sale elucubrații. Într-adevăr, președintele FRF i-a propus contracandidatului său un post în cadrul administrației. Acela de paznic. Dar nu al clădirii, ci al porții gardului care împrejmuiește Casa Fotbalului", scrie în comunicatul FRF.
Constantin Iacov, candidat la președinția Federației, a declarat că Mircea Sandu încearcă să cumpere voturi în vederea alegerilor pentru șefia Federației și că președintele în funcție i-ar fi propus în mai multe rânduri, prin intermediari, funcții în cadrul forului, pe care însă le-a refuzat. 
La alegerile care vor avea loc pe 25 ianuarie candidează actualul președinte al FRF, Mircea Sandu, și Constantin Iacov, fostul președinte al clubului Progresul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
Stire din Sport : "Ne trebuie stabilitate"
Pagina a fost generata in 0.3702 secunde