Nașu’ nu se lasă

Mircea Sandu va candida la alegerile din 2009 pentru șefia FRF

371
Președintele Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, vineri, pentru site-ul sportulromanesc.ro, că va candida și la alegerile din 2009 pentru șefia FRF, intenționând ca, din 2013, să se retragă din activitate.
"Gata, m-am decis. În 2009, îmi voi depune candidatura pentru un nou mandat de președinte al FRF. Apoi mă las, voi avea grijă de nepoți, pentru că atunci voi avea 61 de ani. Voi, presa, ați speculat că Ionuț Lupescu va fi înlocuitorul meu la șefia federației, dar vă spun sincer că nu e așa. Din 2013, nu mă va mai interesa cine va fi președintele FRF, dacă el se va numi Lupescu, Popescu sau Ionescu", a declarat Mircea Sandu, care a ținut să precizeze că, din 2013, nu mai vrea să ocupe nici funcția de președinte de onoare al FRF.
Potrivit sursei citate, oficialul FRF spune că, după 23 de ani la șefia federației, va fi foarte mulțumit de activitatea depusă. "Am lăsat și o să las în urma mea multe lucruri bune, calificările și rezultatele de la Mondiale și Europene, un sediu de federație extraordinar, un stadion de talie europeană, baza de la Mogoșoaia și multe altele. Aș vrea ca viitorul președinte să facă măcar pe jumătate cât am făcut eu", a adăugat Nașu’.
Mircea Sandu ocupă funcția de președinte al Federației Române de Fotbal din 1990.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5014 secunde