CVM Tomis - VCM Piatra Neamț, în DA1 de volei masculin

Miza: fotoliul de lider în sezonul regulat

219
Sâmbătă, de la ora 17, în Sala Sporturilor, echipele de volei CVM Tomis Constanța și VCM Piatra Neamț își vor disputa întâietatea în Divizia A1 masculină, într-o partidă contând pentru ultima rundă a sezonului regulat.
Formația gazdă, antrenată de canadianul Stelio De Rocco, ocupă primul loc, cu 39 de puncte, și are nevoie de o victorie (în cel mai rău caz, eșec cu 2-3) pentru a intra în play-off din postura de lideră. Tot sâmbătă, se va decide și adversara Tomisului din faza a doua a campionatului, aceasta urmând a se alege dintre Constam Buzău și Unirea Dej.
###
Derby-ul masculin va fi precedat de partida dintre CS Volei 2004 Tomis (locul 8, 28 p) și CSM Lugoj (locul 9, 27 p), din etapa de final a sezonului regulat al Diviziei A1 feminine, programată sâmbătă, de la ora 15.
Având deja asigurată calificarea în turneul pentru pozițiile 1-8, "sirenele" pregătite de antrenorii Aleksandar Boskovic și Doru Grigore speră să câștige acest meci, mai ales că oaspetele vin pe litoral cu mora-lul la pământ, după ratarea accesului în play-off.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8007 secunde