CS Tomis - Dunărea Brăila, în Challenge Cup la handbal feminin

Războiul nervilor tari

295
În preziua partidei dintre CS Tomis și Dunărea Brăila, din manșa întâi a sferturilor de finală ale Challenge Cup la handbal feminin, victoria (și la diferență consistentă) este cuvântul de ordine în tabăra constănțeană.
"Cred că factorul psihic, mental este cel care va face diferența și va stabili echipa ce va merge în semifinale. Jucătoarele mele trebuie să fie în formă maximă în cele două manșe pentru a obține calificarea. Ne cunoaștem bine adversarul, dar faptul că, astă toamnă, în turul Ligii Naționale, le-am învins la Constanța nu reprezintă un mare avantaj. Meciurile din campionat sunt complet diferite de cele din cupele europene", a declarat antrenorul principal al Tomisului, Lucian Râșniță.
Remarcată în tururile precedente ale Challenge Cup, Anca Rombescu își dorește să aibă din nou intervenții excelente în poarta constănțeană.
"Brăila are o echipă puternică, iar orgoliile sunt mari în fiecare tabără. Noi ne dorim foarte mult să jucăm finala, dar până atunci mai avem hopuri de trecut. Avem nevoie de un rezultat bun în meciul de acasă, mizăm mult și pe suportul publicului", a spus handbalista.
Partida CS Tomis - Dunărea se va desfășura sâmbătă, de la ora 11, în Sala Sporturilor din Constanța, intrarea spectatorilor fiind liberă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9859 secunde