Moral bun pentru "stejari", înaintea ultimului meci-test cu Uruguay

261
Moral bun pentru

Articole de la același autor

Sâmbătă, naționala de rugby a României întâlnește reprezentativa Uruguay-ului, de la ora 18, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București, în ultimul meci-test al sezonului. 


"Ne așteptăm la un meci greu. Nu contează cum vor juca ei, ci este mai important să ne vedem de jocul nostru, să jucăm ce știm mai bine, să avem încredere în noi și să îi facem fericiți pe iubitorii rugby-ului. Pentru mine, este o bucurie că jocul s-a schimbat, că jucătorii care au venit pe trei-sferturi adus un plus, au experiență, și că putem să facem și noi acțiuni spectaculoase", a declarat fundașul Cătălin Fercu, inclus în echipa internați-onală a săptămânii în Europa. 


Va fi cea de-a opta confruntare între cele două reprezentative. Până acum, "stejarii" au reușit să se impună de șase ori, iar un duel s-a terminat la egalitate. 


Lotul lărgit al României U18 va efectua ultimul stagiu de pregătire în acest an, la Snagov, în perioada 6-14 decembrie. Staff-ul tehnic, format din antrenorii Cosmin Cioriciu și Dănuț Dum-bravă, a stabilit lotul de 28 de jucători care pregătesc intens participarea la Campionatul European din 2017. 


Printre aceștia, se regăsesc și patru jucători de la ACS Tomitanii: Flavian Cuprian, Florian Ciocoiu, George Mocanu și Laurențiu Pocovnicu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0495 secunde