MTS a preluat oficial stadionul „Arcul de Triumf”. Novak: „Fanii rugby-ului, induşi în eroare”

162
MTS a preluat oficial stadionul „Arcul de Triumf”. Novak: „Fanii rugby-ului, induşi în eroare” - mts-1612881119.jpg

Articole de la același autor



Ministerul Tineretului şi Sportului a preluat oficial, marţi, 9 februarie, stadionul „Arcul de Triumf” de la Compania Naţională de Investiţii, care a realizat lucrările de construcţie şi amenajare a obiectivului în vederea găzduirii la Bucureşti a patru meciuri din cadrul Campionatului European de fotbal. 
„Am semnat protocolul cu Ministerul Dezvoltării, iar de azi încolo, stadionul este în posesia noastră. Pentru noi, ca organizaţie, azi este o sărbătoare. Am vizitat stadionul şi pot să spun că te simţi acolo ca în vestul Europei. Consider că ar trebui să fie o bucurie pentru toată lumea, pentru că este un colos, un stadion foarte frumos”, a spus ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak. 


„Din păcate, suntem acuzaţi şi puşi la zid de fanii rugby-ului care au fost induşi în eroare. Ei nu cunosc realitatea şi situaţia juridică a stadionului şi consideră că MTS va naţionaliza şi va defrişa rugby-ul românesc. Această investiţie de 40 de milioane de euro a statului român nu se justifică să fie dată în administrarea Federaţiei Române de Rugby. Vă asigur că acest stadion va fi super bine administrat de Ministerul Tineretului şi Sportului”, a adăugat Novak. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6862 secunde