MTS / Sprijin francez pentru implementarea strategiei naționale a sportului românesc

199
MTS / Sprijin francez pentru implementarea strategiei naționale a sportului românesc - sportmts-1615369727.jpg

Articole de la același autor



Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a avut o întâlnire, la sediul MTS, cu E.S. Laurence Auer, Ambasadorul Republicii franceze în România, ocazie cu înaltul oficial francez şi-a manifestat disponibilitatea de a sprijini implementarea strategiei naționale a sportului românesc. 


„Îmi doresc să beneficiem de bogata experiență a statului francez în domeniul tineretului și sportului și m-am bucurat de confirmarea deschiderii părții franceze, din acest punct de vedere. 
Excelența Sa a arătat o bună cunoaștere a realităților românești și a salutat existența unei solide infrastructuri sportive în orașe precum Cluj-Napoca, Brașov sau Iași, manifestând totala disponibilitate de a ne sprijini în implementarea strategiei naționale a sportului românesc și în facilitarea relațiilor cu companiile franceze. 
Am discutat despre conexiunea puternică dintre educație și sport, despre posibilitățile de implicare a sectorului de tineret în activitatea sportivă, dar și despre buna colaborare de până acum, la nivelul comunităților înfrățite româno-franceze”, a declarat ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.831 secunde