Mutare importantă la FC Viitorul. Gheorghe Hagi nu mai este manager tehnic

164
Mutare importantă la FC Viitorul. Gheorghe Hagi nu mai este manager tehnic - mutare-1596463619.jpg

Articole de la același autor

Fanii celor de la FC Viitorul Constanța au avut parte de o veste șocantă. Managerul tehnic al echipei, Gheorghe Hagi, care totodată este și patronul formației de pe litoral, a decis să lase vacant postul de pe banca de rezerve și să se ocupe în continuare de academia pe care o conduce.

Vestea a picat ca un trăznet pentru tot fotbalul românesc, dorința de antrenat a lui Hagi fiind bine cunoscută.

Oficialii celor de la FC Viitorul au emis un comunicat de presă prin care au anunțat decizia lui Gheorghe Hagi.

"Am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014 - 01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și Supercupei României.

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori. Împreună cu președintele clubului va trebui să găsim în zilele următoare un nou manager tehnic pentru FC Viitorul Constanța, pentru ca acesta să aibă timpul necesar de a-și cunoaște echipa, jucătorii, până la începerea noului sezon al Ligii 1" , se arată în comunicat.

Deși surse neoficiale spun că Gheorghe Hagi ar avea o ofertă din Rusia, președintele celor de la FC Viitorul, Gheorghe Popescu, a explicat că lucrurile nu stau chiar în acest fel.

"I-au ajuns 10 ani de stres, de muncă, de implicare sută la sută. Vrea liniște, vrea să facă pauză fiindcă i-a ajuns. Chiar nu trebuie să privească nimeni într-un alt mod acest lucru, ci pur și simplu fiindcă vrea să se liniștească. Atât și nimic mai mult. Gică Hagi va rămâne și se va ocupa de conceptul tehnic al Academiei. Nu va pleca în străinătate, nu acesta a fost motivul pentru care a renunțat, ci pentru a face un pas în spate, pentru a se odihni", a declarat Gheorghe Popescu.

Oficialii celor de la FC Viitorul l-ar fi contactat deja pe Costel Gâlcă pentru postul de manager tehnic, însă acesta ar fi refuzat. Până la finalul actualului sezon se va lua o decizie în acest sens și aceasta va fi comunicată presei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5333 secunde