Festival de goluri la Ovidiu. FC Viitorul și-a asigurat prima poziție în play-out

154
Festival de goluri la Ovidiu. FC Viitorul și-a asigurat prima poziție în play-out - festival-1595779982.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul și-a asigurat prima poziție în play-out cu trei etape înaintea încheierii campionatului, după ce a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, pe Chindia Târgoviște, în etapa a 11-a.

A fost un duel în care FC Viitorul a fost echipa mai prezentă în joc și după ce Tiberiu Căpușă, Louis Munteanu și George Ganea au trecut pe lângă deschiderea scorului, a venit golul din minutul 42 reușit de George Ganea, atacantul formației constănțene fructificând centrarea lui Căpușă.

Gabriel Iancu, golgheterul campionatului, a dublat avantajul Viitorului în minutul 61, cu un șut superb de la 20 metri, după care oaspeții au redus din diferență în minutul 65, prin Daniel Florea II, cu un șut plasat de la marginea careului de 16 metri.

Până la final, am notat "dubla" lui Rivaldinho, din minutele 71 și 83, care au adus liniștea în tabăra echipei de la țărmul mării.

În minutul 74, pentru Viitorul a debutat în Liga 1 și fundașul Gabriel Georgescu.

FC Viitorul este pe primul loc în play-out, cu 42 de puncte, în timp ce Chindia Târgoviște se află pe ultimul loc, cu 17 puncte. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7789 secunde