Simona Halep nu va juca în turneul de la Palermo. "Suntem decepționați!"

163
Simona Halep nu va juca în turneul de la Palermo.

Articole recomandate

Jucătoarea constănțeană de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, a renunțat să participe la turneul WTA de la Palermo, din cauza carantinei obligatorii impuse în Italia pentru orice persoană care vine din România sau Bulgaria, au anunțat, ieri, organizatorii turneului, citați de AFP.

"Noi am aflat cu tristețe decizia Nr. 2 mondial de a-și anula participarea", a declarat directorul turneului, Oliviero Palma, într-un comunicat dat publicității.

Conform organizatorilor turneului, această decizie, care le-a fost comunicată prin intermediul managerului jucătoarei române, Virginia Ruzici, este legată de carantina impusă în Italia tuturor persoanelor care s-au aflat în România sau Bulgaria în precedentele 14 zile.

Această măsură a fost adoptată, vineri, de autoritățile italiene, în timp ce România și Bulgaria înregistrează o creștere a cazurilor de coronavirus în ultimele săptămâni, informează Agerpres.

"Noi eram optimiști sâmbătă și am informat staff-ul Simonei Halep în legătură cu faptul că jucătorii și jucătoarele profesioniste nu s-ar supune acestei carantine", a adăugat Palma.

"Dar staff-ul lui Halep ne-a comunicat decizia sa, care strică toate eforturile noastre. Noi suntem triști și profund decepționați", a mai spus Oliviero Palma.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3674 secunde