CSS Târgoviște - SN Constanța 7-0, în Liga I la fotbal feminin

N-a fost fotbal, au fost scheme de karate

584
Meci plin de durități la Târgoviște, unde, în cadrul etapei a 12-a a Ligii I la fotbal feminin, s-au întâlnit localnica CSS și SN Constanța, două echipe vecine de clasament, duel terminat cu victoria dâmbovițencelor, scor 7-0 (3-0).
În situația în care antrenorul și câteva dintre jucătoarele gazdelor primiseră ultimatum, CSS a început tare partida, cu intervenții la limita sau chiar peste limita regulamentului. Nu au lipsit nici intimidările verbale (clasicele înjurături), tot "spectacolul" fiind tolerat de arbitri.
"Tinerele mele jucătoare nu au avut cum să riposteze, singurul scop fiind să-și protejeze corpurile de intrările kamikadze ale adversarelor. Ploaia a transformat terenul într-o mocirlă, în care copilele sunt victime sigure. Pe la jumătatea reprizei secunde, am intenționat chiar să retrag echipa din teren, dar m-am gândit la consecințe și am continuat calvarul", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul SNC-ului, Ion Zlate.
În urma acestui eșec, SNC ocupă locul 12 în clasament, cu trei puncte. Etapa viitoare (duminică, 5 decembrie), formația constănțeană va juca, pe teren propriu, cu Real Craiova.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2434 secunde