Campionatul Mondial de tenis de masă pe echipe

Concurs N-au "ciuruit" fileul

376

Articole de la același autor

Naționala feminină de tenis de masă a României a terminat pe locul 12 ediția de anul acesta a Campionatului Mondial pe echipe, eșalonul de elită, competiție găzduită de orașul Dortmund (Germania).
Sub comanda selecționerului constănțean Viorel Filimon, pentru România, au jucat Elizabeta Samara (CS Farul), Daniela Dodean, Bernadette Szocs, Camelia Poștoacă și Andrada Vincze.
La masculin, eșalonul secund, formația țării noastre - în componența Andrei Filimon, Constantin Cioti (ambii constănțeni), Adrian Crișan, Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs; selecționer, Mircea Dinu - a ocupat locul 26 și s-a calificat în Championship Division pentru Campionatele Mondiale pe echipe din 2014, care se vor desfășura în Japonia, la Tokyo.
Titlurile supreme, atât în concursul feminin, cât și în cel masculin, au revenit echipelor Chinei.

Fără constănțeni pe podium la Top 12
Jucătorii de tenis de masă de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța nu au prins podiumul la Top 12 pentru juniori II, turneu care a avut loc, zilele trecute, la Câmpulung Muscel.
La masculin, Cristian Pletea a fost al patrulea, Alin Maran, al 12-lea, iar la feminin, Andreea Bucur s-a situat pe locul șapte.
Campioni au devenit Rareș Sipoș (CSM Cluj-Napoca), respectiv Adina Diaconu (CSS Slatina).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5479 secunde