Nadia Comăneci primește cheia orașului Acapulco

462
Nadia Comăneci primește cheia orașului Acapulco - 011411518701747900custom31542600-1323518586.jpg
Fosta gimnastă Nadia Comăneci, prezentă în Mexic, cu ocazia primului Campionat Open din această țară, primește astăzi cheia orașului Acapulco, din partea primarului metropolei, anunță Mediafax.

Prima ediție a Mexican Open Gymnastics Championship a debutat cu o conferință de presă și tragerea la sorți a perechilor de gimnaști, printre care se numără și Marius Berbecar.

Dincolo de competiția propriu-zisă, atracția principală a evenimentului a fost însă prezența Nadiei Comăneci, în calitate de "amfitrioană", cum au numit-o organizatorii. Nadia, împreună cu soțul ei, Bart Conner, a fost asaltată pentru interviuri, autografe și fotografii, cea mai bună gimnastă a României declarând că se află la Acapulco pentru a doua oară, la 35 de ani de la prima vizită.

"Sunt onorară și încântată să particip la acest important eveniment și îi asigur pe toți cei prezenți că va deveni o tradiție", a declarat Nadia Comăneci, citată și de site-ul oficial al forului internațional de profil.

Nadia participă astăzi, la o ceremonie în care primarul din Acapulco îi va oferi cheia orașului. Pe durata șederii în Acapulco, Nadia a mai avut parte de un moment emoționant, când a fost invitată să-și lase urmele palmelor pe o alee a celebrităților care vizitează metropola mexicană. De asemenea, cei implicați în organizarea competiției, inclusiv invitații de onoare, s-au întâlnit cu 20 de copii bolnavi de cancer.

Revenind la competiția propriu-zisă, gimnastul Marius Berbecar va face pereche cu mexicana Yessenia Estrada, în concurs fiind înscrise 9 perechi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
Stire din Sport : CSV 2004 Tomis revine la bătăliile interne
Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
Stire din Sport : HCM Constanța, meci tare cu Știința Bacău
Pagina a fost generata in 1.7507 secunde