Nanu și Pătrașcu s-au întors accidentați din Austria

498
Farul a efectuat, ieri, pe terenul central al complexului sportiv propriu, primele două antrenamente de după sosirea din cantonamentul din Austria. De la ambele ședințe au absentat mijlocașul la închidere Florin Pătrașcu și vârful Emil Nanu, accidentați în ultimul meci de verificare, cu Dnepr Dnepropetrovsk.

Atât Nanu, cât și Pătrașcu s-au ales cu entorse de gleznă în timpul confruntării cu ucrainenii și au pauză, efectuând tratament. Restul "rechinilor" deplasați în Austria, cărora li s-a adăugat și Ben Teekloh, sosit de la Națională, au început ziua de ieri fără probleme.
În partea a doua a primului antrenament de ieri, antrenorul Ion Marin a comandat și a evoluat și el într-un joc cu durată redusă, 12 la 12, cele două echipe fiind: Curcă - Farmache, Bubuleandră, Șchiopu, Maxim - I. Marin, Ben Teekloh, C. Matei, Chico, Fatai - T. Moldovan, Alibec, respectiv Vlas - Băcilă, Barbu, Păcuraru, Gaston - R. Iancu, Voiculeț, L. Pârvu, Nae, Gerlem - D. Florea, Gosic.
În prima repriză, s-a jucat fără ofsaid, scorul fiind 5-0 pentru echipa lui Gerlem. Golurile au fost marcate de brazilian, D. Florea (câte 2) și L. Pârvu. La 0-3,
C. Matei a avut o bară, iar la 4-0, Alibec a acuzat unele probleme medicale și a părăsit terenul, fiind înlocuit în echipa sa de Nae, de la adversari.
După pauză, s-a plecat de la 0-0 și a funcționat regula ofsaidului, formația lui Șchiopu luându-și revanșa cu un 3-1 (T. Moldovan, Fatai, Chico / L. Pârvu).
Golul lui Pârvu, care a egalat scorul la unu, a stârnit râsete printre fariști, portarul Curcă confundându-l pe craiovean cu un coechipier, pasându-i, iar Lucian trimițând mingea în poarta goală.
La puțin timp după aceea, la un corner bătut de Matei, Gerlem l-a încercat pe internaționalul de juniori, cerându-i mingea, "Hai, Matei!", doar-doar ulciorul va merge și a doua oară la apă și brazilianul va primi și el mingea de la un adversar. Matei nu a căzut însă în plasă.
În repriza secundă, în urma unui fault, Gosic a ieșit și el de pe teren, cu probleme medicale.
Tot ieri, la stadion s-a prezentat și atacantul Armel Disney, căruia i-a expirat împrumutul la Internațional Curtea de Argeș, formație promovată în Liga a II-a. Farul i-a comunicat congolezului că este liber să-și caute echipă, vârful dorind să-și găsească un angajament în prima divizie.
Jucătorii Farului au început ieri să susțină și unele teste biochimice, cu specialiști sosiți de la București, probele continuând și astăzi.

"Rechinii", testați după stagiul de la Kaprun
Testele biochimice la care sunt supuși jucătorii Farului au rolul de a arăta cum se prezintă fiecare după stagiul de pregătire de la Kaprun, fotbaliștii fiind testați atât aerob, cât și anaerob. Proba fizică a fost susținută aseară, iar în această dimineață "rechinilor" li se va lua sânge.
La teste au participat atât Gosic, cât și Alibec, cei care ieșiseră din jocul de ieri, din pricina unor probleme medicale. Dintre cei accidentați în Austria, Pătrașcu va avea repaus până mâine, în vreme ce Emil Nanu va sta mai mult, două săptămâni se pare.
Altfel, mijlocașul sârb Dejan Rusmir a revenit din China fără a reuși rezolvarea unui angajament, iar Farul tratează în continuare pentru achiziționarea sa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.038 secunde