Nataţie / Înotătorii români calificați la JO de la Tokyo, felicitați de ministrul Tineretului şi Sportului

222
Nataţie / Înotătorii români calificați la JO de la Tokyo, felicitați de ministrul Tineretului şi Sportului - natatie-1622034778.jpg

Articole de la același autor

Moment solemn pentru înotătorii români calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Robert Glință, David Popovici și Daniel Martin au fost felicitați, miercuri, 26 mai, de către Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, pentru performanțele lor, informează Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern. 


La evenimentul găzduit de sediul Ministerului Tineretului și Sportului au fost prezenți doi dintre cei trei înotători calificați la Tokyo - Robert Glință, alături de Mugur Tomescu, Ciprian Glință, Pierre de Hillerin și Dorel Tocitu, și David Popovici, alături de Adrian Rădulescu și Dragoș Luscan.
Pe lângă felicitări, ministrul Novak le-a oferit celor trei sportivi și membrilor staff-urilor acestora diplome de merit. 
Totodată, Robert Glință a fost felicitat pentru excelenta prestație de la Campionatele Europene de la Budapesta, unde a cucerit medalia de aur la 100 m spate și cea de argint la 50 m spate, iar David Popovici a primit laude pentru îndeplinirea baremului A la 100 m liber, în capitala Ungariei.


Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a fost reprezentată la evenimentul găzduit de sediul MTS de către Camelia Potec - președinte, Matei Giurcăneanu - secretar general și Andreea Frigioiu - secretar federal. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6707 secunde