Nataţie / România va găzdui trei Campionate Europene, în următorii doi ani

173
Nataţie / România va găzdui trei Campionate Europene, în următorii doi ani - 21634896941090453724833605308565-1625998976.jpg

Articole de la același autor

Întrunit sâmbătă, 10 iulie, în capitala Italiei, Roma, Biroul Executiv al Ligii Europene de Nataţie a decis să acorde României dreptul de a organiza trei Campionate Europene în următorii doi ani, în noul complex de natație din Otopeni.

Astfel, la inițiativa președintelui Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec, campioană olimpică la Atena 2004, și cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, condus de ministrul Eduard Novak, și al Primăriei orașului Otopeni, condus de primarul Constantin Silviu Gheorghe, noul complex de natație din Otopeni va găzdui în 2022 întrecerile Campionatului European de înot pentru juniori și cele ale Campionatului European de sărituri pentru juniori, iar în 2023 cele ale Campionatului European de înot în bazin scurt (25 metri), informează Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

„Sunt foarte recunoscătoare colegilor mei din Biroul Executiv al Ligii Europene de Natatie și președintelui Paolo Barelli pentru sprijinul acordat. Vom face tot posibilul să organizăm o serie de evenimente memorabile în noul nostru complex. Având acest nou complex, activitatea natației din România va cunoaște o mare dezvoltare și dorim să împărtășim cu familia LEN beneficiile sale.

Cred că aceste evenimente vor ajuta la dezolvarea popularității înotului în România”, a declarat Camelia Potec, la finalul reuniunii Biroului LEN.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Nataţie și Pentatlon Modern / frnpm 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5402 secunde