Naționala de handbal feminin, drum liber către JO 2008

375
Victoria Coreii de Sud în fața Japoniei (34-21) a trimis Croația în grupa naționalei de handbal feminin a României, la turneul de calificare preolimpic organizat în țara noastră. Asiaticele au scăpat de calificări, iar echipa antrenată de Gheorghe Tadici și Dumitru Muși a evitat Ungaria, care va evolua în grupa Franței. Astfel, România va întâlni Polonia, Japonia și Croația în turneul preolimpic, programat în perioada 28 - 30 martie.
"Este exclus ca fetele să facă doi pași greșiți. Șansa este clar de partea noastră, mergem sigur la Jocurile Olimpice de la Beijing", a declarat, optimist, președintele Federației Române de Handbal, Cristian Gațu.
Orașul gazdă al turneului va fi stabilit pe 12 februarie. Inițial, competiția trebuia să se desfășoare la Sala Polivalentă din București, dar, din cauza faptului că pugilistul Adrian Diaconu va boxa acolo pentru titlul mondial interimar la semigrea, versiunea WBC, pe 29 martie, FRH a renunțat la această locație, Râmnicu Vâlcea devenind prima opțiune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2376 secunde