Naționala de rugby a terminat stagiul de pregătire de pe litoral

574
Naționala de rugby a terminat stagiul de pregătire de pe litoral - rugby-1313423167.jpg

Articole de la același autor

Puțin timp a mai rămas până la startul Cupei Mondiale 2011, iar echipa națională de rugby a României a finalizat cele două săptămâni de pregătire pe litoral (la Constanța și Mangalia) și s-a reîntors la București.
Selecționerul Romeo Gontineac a declarat că partea de pregătire fizică a fost definitivată, în timp ce partea tehnico-tactică este în plină desfășurare.
"În parte, jucătorii sunt bine. Spun în parte, deoarece avem ceva jucători care, din diferite motive medicale (muscular, genunchi, gastrită), au ratat câteva antrenamente. Este vorba despre Ursache, Sîrbu, Gal și Dimofte. Din fericire, sunt recuperabili și vor relua curând pregătirea la parametrii normali. Tincu se recuperează ușor, dar bine și sperăm ca, în a doua săptămână de la București, să fie 100% pe teren cu echipa", a spus tehnicianul.
Conform site-ului frr.ro, "stejarii" se vor pregăti următoarele două săptămâni la Izvorani și vor disputa două meciuri, cu Ucraina (restanță din Cupa Europeană a Națiunilor; pe 20 august, la Lvov) și cu formația franceză Perigueux (pe 25 august, în Franța).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.758 secunde